? ??????????????Could This Be Real?? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??33 Grabs Today. 1168 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Splatter Pattern? ????? ?? ???Rating: 3.9 (11 Ratings)??30 Grabs Today. 18734 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Bl BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

6 Temmuz 2007 Cuma

Bugulu sesiyle Monica


Hic tartismasiz yazin dinlenebilecek en iyi sanatcilardan biridir kendisi..Sesi insana anlatilmaz bir huzur verir. Bundan iki-uc yil once onu Kibris'ta (Kuzey Kibris Uluslararasi Magusa Festivali kapsaminda) hem de Salamis Harabelerinde canli dinleme sansini yakalamistim ve her zaman soylendigi gibi acik hava konserlerinde ustelik oyle bir tarihi atmosferde tek kelimeyle diliniz tutuluyor ve buyuleniyorsunuz. Unlu flamenco sanatcisi Antonio Molina'nin kizi ve aktris Angelina Molina'nin kiz kardesi. Noel Molina yani diger kardesi ise bestecisi ve soz yazari.
Sahnedeki zarif tavirlari ve duru guzelligi de kendisine ayrica hayran olmama sebep. Insanin icini isitan romantik ve bir o kadar da melankolik bir sesi var.
Molina ailesi Ispanya;da baya meshur ve cikardigi albumler platin satis'i kazaniyor.
Ispanyolca soyluyor, konser sirasinda tek tuk ingilizce kelimeler soyliyebiliyor aslinda ama Ispanyolca anlamasanizda o'na asik oluyorsunuz. Latin pop soyluyor diyebiliriz ama tipik Akdeniz sarkilari demek daha dogru bence. Henuz dinlemiyenler varsa herkese tavsiye ederim...

0 yorum: