? ??????????????Could This Be Real?? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??33 Grabs Today. 1168 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Splatter Pattern? ????? ?? ???Rating: 3.9 (11 Ratings)??30 Grabs Today. 18734 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Bl BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

29 Haziran 2007 Cuma

Al Pacino'suz Ocean..


Oyle heveslenmistim ki bu film icin, dort gozle bekliyordum resmen. Yine cok guzel olmus her sey tamam da Al Pacino'nun katilimi filme cok bisi katmamis, gerci boyle filmler cerez sayilir adamdan super oyunculuk beklemiyorduk da ne biliyim yine de daha farkli beklentilerim vardi demekki yada benim bu aralar film begenesim yok. Zaten sinema kis aktivitesi degilmidir? Bu havada kapanip film izlemek beni boguyor sanirim ondan boyle abuk subuk yorumlar yapiyorum ve herkese camur atiyorum..
Her zamanki gibi filmin en cok soundtrackini begendim. David Holmes amca iyi is cikarmis bence..Super olmus. Dinledikce havaya giriyor insan "Gone in the 60 seconds" filmi icin Moby'cigimin yaptigi low rider tarzinda sarkilar biraz swing, biraz jazz ve bol wahwah gitarli..
Yalniz not dusmek isterim ki Brad Pitt bu filmde birincisinden daha yakisikli..ikincisine karar veremedim. Film boyunca da bisiler yemeyi birakmis ya ohh valla rahat ettim canim cekip duruyordu..

Bitmedi bitmeyecek..

Karayip Korsanlarinin 3. filmini izledim yine ayni iste tipik Amerikan action olmus sadece birbirlerini kurtarmakla kalmiyor "korsanligi" da kurtariyorlar bu sefer. Filmin en ilginc gelen sahnesi de geminin tamamiyle ters donusu ve diger dunyaya gecis kismiydi. Tabi gorsel olarak film sizi kesinlikle doyuruyor efektler mukemmel bu kadar para harcanmasinin karsiligini da gise rekorlari kirarar aliyor yapimcilar zaten. Ikincisi baya odul almisti bildigim kadariyla bakalim "at world's end'le alabileceklermi?Ama beni telaslandiran yine bitmeyisi (ki ben filmi ucleme seklinde dusunmus ve sonuncusunu seyrettigim izlenimine varmistim) simdi de Orlando Bloom icin bir mucadele baslayacak olsa gerek. Eh izlendikce de devam edicek anlasilan tipki Spider Man'in bitmeyen ve bitmedikce bizi de sinirden tuketen cilesi gibi...Surekli yeni bir dusmani cikiyor ve onu alt ettiginde de baska biri doneklik yapiyor filan.. Sonuncusunu resmen "hadi izlemis olalim bari" diye seyrettik arkadaslarla..Ve tek kelime ile berbatti!!!

LIMONATA



Belki de yapimi en kolay seylerden biri ama useniriz hep hazir icecek almak daha kolay gelir.
Usenmeyenler icin iste tarif:
  • 3 Limon
  • 4 Bardak su
  • 2 corba kasigi toz seker

Limonlarin kabugunu soyup rondodan gecirin ya da rendeleyin, hatta biraz da kabugundan rendeleyin. Suyu ve sekeri ekleyip surekli karistirarak kaynatin, sekerin iyice erimesini sagladiktan sonra 5 dakika kadar daha kisik ateste kaynatin ve sogumaya birakin. Tortusuz olmasini istiyorsaniz suzdurerek icebilirsiniz ama tavsiyem boyle kalmasidir. Bol buz ve limon dilimleri de servis onerim.







Bu Yaz Hepimiz Gladyator Olacagiz!!

Bi kere insani cezbediyorlar, ustelik cok da rahatlar,insan kendini hem cok feminen hem de maskulen hissedebiliyor, zaten hava da sicak..Bunlarla rahat rahat yururuz bisiycik olmaz..Ben aldim bile, herkese tavisye!!

PASSIONE






















Eyewears

Tom Ford bu yil harikalar yaratmis ben gozluklerini cok begendim ayrica diesel de baya guzel.Gucci ve Dior'un sadece alttaki altin rengi kirmizi ve beyaz modelini begendim. Marc Jacobs'in kirmizi metali..Bir de artik neredeyse herkesin gozunde olan rayban aviator gozlukler var.Sectiklerim:




07 SUMMER FASHION TRENDS ACCESSORIES

Yaz modasi capcanli, rengarenk, elegant, piril piril bu sene. Neredeyse her sey var, her akim var, 60s, 80s...Bohem, romantic, aristokrat, retro, cicekler bocekler, desenler derken kullanilan kumaslara dikkat ettim de daha natural olmaya baslamis hersey, yaz icin uygun ketenler, ham ipekler, pamuklular demekki kuresel isinma modayi da vurmus. Fazla soze gerek yok buyrun gezinin biraz. These are my pics from new york fashion week for this season. Genelde Jenni Kayne, Milly, Carolina Herrera,Dsquared2, Ralph Lauren ve Bliss Blass'i begendim.













MUST HAVEs
  • Beyaz bir elbise, hangi boyda olursa olsun, hatta aslinda beyaz olan hersey
  • Sari bisi..aksesuar bile olabilir
  • Retro tarzi desenli bluz
  • Kalin kemer
  • Diz boyunda tunik