? ??????????????Could This Be Real?? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??33 Grabs Today. 1168 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Splatter Pattern? ????? ?? ???Rating: 3.9 (11 Ratings)??30 Grabs Today. 18734 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Bl BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

22 Ekim 2009 Perşembe

Kac yil gecti aradan...

Uzun zamandir yoktum, blogumla ugrasamayacak kadar yogundum daha dogru bir cumle aslinda..
Nisan 1,5 yasinda oldu ve artik kendime ayiracak vakit bulabiliyorum az da olsa..
Bu arada gecen zaman icinde cok sey ogrendim, cok sey yasadim...Cocuklu bi aile olmak bir  aile olmaktan daha da zor oldu bizim icin ki herseye ragmen bir cocuk sahibi oldugum icin her gecen gun daha fazla sukrediyorum. Iyi ki daha da zaman kaybetmeden bu olmus ve iyiki dunyalar tatlisi sefkat dolu bi canli var yanimda..Onunla hersey daha kolay artik, yasama tutunmak bile daha kolay..
Hayat hakkinda da bircok seyi farkli dusunur oldum artik..Zaman iste su gibi akip geciyor ve biz nasil oldugunu bile anlamadan bitiverecek..Hayaller, amaclar kuculdukce kuculuyor, baska baska planlar yapmaya basliyor insan kendi icin..Olgunlasma ve kabullenis yili oldu benim icin 2009..Her sey o kadar da istedigin gibi olmuyormus, olmasi icin cabalamak da insanin kendinden goturuyormus bunu anladim..
30'lu yaslarin basindayim ve artik bi 30 yilim daha varsa ne mutlu bana diyor hayatimin tadini cikarmaya calisiyorum..Mevlana ne demis "Omur 3 gun, dun bugun yarin" Dun zaten gecmiste kaldi, yarin ne olacagini bilmiyoruz dolayisiyla "an"i yasamak lazim..Bugun..icinde bulundugun su andan memnunsan gerisi bosmus..
Kosturmacayi biraz yavaslatinca kendini dinliyor insan..Iyiki Nisan dogmus iyiki herseyin disinda kalmisim biraz..
Keep in touch..