? ??????????????Could This Be Real?? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??33 Grabs Today. 1168 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Splatter Pattern? ????? ?? ???Rating: 3.9 (11 Ratings)??30 Grabs Today. 18734 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Bl BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

20 Haziran 2007 Çarşamba

CANIM ISTANBUL

Haftasonu Istanbul'daydik. Tabi iki gunden pek bir sey anlamiyor insan. Hizli alisveris turlari, kisa yemek molalari ve pazar gunu kalamista bir aile brunchiyla daha ne oldugunu anlamadan bitiverdi gezi. Ama olsun denize karsi oturup cay ictim ya o bile yeter. Zaten Ankara'da yasamaktan sikayet edisimin temel nedeni de budur: denize kiyisi olmayisi..Deniz kenarinda olsaydi butun cehresi degisirdi zaten bu sehrin. Puslu ve soguk gecen kisin ardindan, kavak polenleri ve puskullerinin ucustugu sersemletici ruzgarla gelen bahari ve yazin kavurucu sicaginda bile bir turlu isinmayan evlerde yasamak yerine iyot kokulu misler gibi bir sehir olurdu Ankara. Aksamustleri sahil yuruyuslerimiz ve her tarafta rengarenk acan begonvillerimiz olurdu. Nerdeee...
Hep deniz kiyisinda yasamis biri olarak butun ozlemim budur yani. Golgede 45 derece Kibris'imdan da, cilekes trafigine ragmen Istanbul'umdan da vazgecmeyisim bundandir....

Domatesli, Feslegenli, Peynirli Turta



Tarifi Marie Claire dergisinde gormustum ama ben biraz degistirip hazir milfoy hamurdan yaptim, daha cabuk oluyor. Kare cam bir firin tepsisine ikiser kat milfoy hamurunu koyuyorsunuz (milfoy kendisi yagli oldugu icin tepsiyi yaglamaya gerek yok) kenarlarini normal turta yapar gibi tepsiye bastirarak biraz kivirin ortasina da rendelenmis cheddar ya da kasar koyun ve cherry domatesleri ekleyin ki ben normal boy domatesi dilimleyerek de yaptim oyle de sik oluyor, resmini ekliycem soz. En son da feslegeni ekleyin biraz karabiber vee 200 derece isitilmis firinda 20 dk pisirin. Servisten once uzerine taze nane yapragi ya da feslegen ekleyebilirsiniz.