? ??????????????Could This Be Real?? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??33 Grabs Today. 1168 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Splatter Pattern? ????? ?? ???Rating: 3.9 (11 Ratings)??30 Grabs Today. 18734 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Bl BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

13 Temmuz 2007 Cuma

GÖKSEL - TAŞ BEBEK

Goksel bi tane...Yine yeni album yine kipir kipir oluyor insan.Bu kizi hic turk sanat muzigi soylerken dinlediniz mi bilmiyorum ama sahane soyluyor kesinlikle hic detone yoktu ben dinledigimde. Yarabbi sukur'e bayiliyordum zaten bir de simdi tasbebek klibi geldi ki pek sevdigim ferman da var eh hatri kirilmasin teoman da var..

colorful homes

Balkonunuz veya behceniz yoksa yine de evinizin dekorasyonuna yaz havasini yansitabilirsiniz. En kolay ve ekonomik yolu evinizin duvarlarinin rengini degistirmek. Daha canli renkler hem insana enerji verir hem de kisin kapali kaldigimiz evlerimiz biraz daha ferah gorunur gozumuze. Kendi adima cok koyu renkler olmamasini tercih ederim cunku yine isik azalmis gorunuyor ve kasvetli hava oldugu gibi geri donuyor. Gerci bunu soyluyorum da ne yapiyorum, bir duvari sutlu kahve rengi boyuyorum evde...:))









Fotograflar: www.dominomag.com

Bahce ve balkon aksesuarlari










Let's go outdoor...