? ??????????????Could This Be Real?? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??33 Grabs Today. 1168 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Splatter Pattern? ????? ?? ???Rating: 3.9 (11 Ratings)??30 Grabs Today. 18734 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Bl BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

19 Haziran 2007 Salı

Yilin fikrasi

Bugun sabah bi arkadasim bana mailinde bu fikrayi gondermis, ve baslik da cidden son "son yillarin en iyi fikrasi"!!.. Muhtemelen coktan nette dolasmaya baslamistir bu fikra hatta belki cogunuz okumustur bile ama bilmeyen varsa okusun mutlaka..

Tayyip ile Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar.Bush Tayyip'e
"Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü "diriltiriz" der.Tayyip altta kalmaz ve o da; "Bizdeki teknoloji çok farkli, partimizin bütün elemanlari 100 metreyi 3 saniyede kosmayi beceriyor" der.Türkiye' ye döndügünde Tayyip'i bir düsünce alir. Danismanlarini cagirir attigi palavrayi anlatir;"Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?" diye sorar.Danismanlardan biri hemen cevap verir:"Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?""Hayir sormadik.""O halde hiç korkmayin Basbakanim, alin Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin.Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!...

0 yorum: