? ??????????????Could This Be Real?? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??33 Grabs Today. 1168 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Splatter Pattern? ????? ?? ???Rating: 3.9 (11 Ratings)??30 Grabs Today. 18734 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Bl BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2 Temmuz 2007 Pazartesi

GOTAN PROJECT

Lounge muzigin masterlarindan kendileri benim favori gruplarimdan biridir.Yaptiklari muzik elektronik tango ya da nu jazz gibi tanimlanabilir. 1999 yılında Paris'li Philippe Cohen Solal ve Christoph H. Müller tarafından iskelet kadro olusmus ve Eduardo Marakoff'un katilimiyla da bildigimiz Gotan Project kuruldu. Isimleri ozellikle Arjantin'in Buenos Aires varoslarinda kullanilan ve hecelerin yerinin degismesiyle argosu olusan kelimelerden turemistir ki bu da "tango" yani "gotan" haline gelmistir.

Albumleri:
  • 2006 El Norte Lunático (Limited Edition) Lunático
  • 2005 La Revancha del Tango Live
  • 2004 Inspiración - Espiración
  • 2001 La Revancha del Tango

Benim en sevdigim sarkilari ise: Last Tango in Paris, Santa Maria, Queremos Paz, Mambo Craze, La Revancha Del Tango, Diferente, Celos, El Norte, La del Ruso, etc etc etc sanirim duramiycam cunki neredeyse butun sarkilarini sevdigimi farkettim...Tabi en buyuk uzuntum dibimize Istanbul'a kadar gelisleri ve gidemeyisimdir. Sahne performanslarinin cok iyi oldugunu duydum ayrica accayip de kalabaliklarmis...Yani cok sevdigim Nouvelle Vague gibi 5-6 kisiyi asmayan ekiple geldikleri Radar Live gibi degilmis ki ayrica bu grup hakkinda da daha sonra yazmayi dusunuyorum onlari da pek bi severim.